musikskole-tilmelding

Information

musikskole-tilmelding.dk er opbygget med det mål, at gøre det så let som muligt for musikskolen at kunne håndtere elektroniske tilmeldinger og overføre dem til DAMUS.

musikskole-tilmelding.dk samler alle webtilmeldinger i en database. Dette giver musikskolen mulighed for at danne sig et løbende overblik over indkomne tilmeldinger. Når musikskolen ønsker det, kan enkelte eller alle tilmeldinger eksporteres til DAMUS. Dette foregår ved, at der genereres en fil i et format DAMUS kan importere.

Hvad kræves der af musikskolen?

musikskole-tilmelding.dk er et separat site og kræver derfor ikke noget rent teknisk af musikskolens egen hjemmeside. Dette valg har vi truffet for at gøre det nemt (og billigt) for musikskolen at kunne tilbyde web-tilmelding.

Når musikskolen oprettes på musikskole-tilmelding.dk kræver det blot en række brugeroplysninger (adresse, tlf mm.). Musikskolen skal endvidere overveje rækkefølgen af de fag der skal vises på skærmen og der er mulighed for op til 10 individuelle ja/nej spørgsmål. Se eksempler på de enkelte musikskolers tilmeldingssider her.

Overblik - administrationssiden

Musikskoler der er oprettet på musikskole-tilmelding.dk, får adgang til en (password-beskyttet) administrationsside. Her kan musikskolen bla. redigere i fagbeskrivelser, åbne/lukke for tilmelding samt følge de indkomne tilmeldinger. Endelig kan musikskolen eksportere tilmeldinger til DAMUS.

Overførsel til DAMUS

Overførsel til DAMUS foregår rent teknisk ved, at der sendes en fil til en mailadresse musikskolen selv vælger. Denne fil åbnes i et importmodul i DAMUS, hvor musikskolen enkeltvis kan se og håndtere tilmeldingerne. Der kan fx. tages stilling til om der er tale om gentilmelding eller andet.

Digital Signatur

Det er pt. for dyrt at implementere Digital Signatur i systemet, men vi følger løbende udviklingen.

Sikkerhed

Alle overførsler af oplysninger i webtilmeldingen foregår gennem en SSL-krypteret forbindelse. Det er derfor ikke muligt for uvedkommende at opsnappe følsomme oplysninger som fx. CPR-numre.